Saturday, July 4, 2009

Cristoiu nu poate fi impartial si zice ca e prea batran ca sa se mai schimbe

Tocmai am urmarit o declaratie a lui Ion Cristoiu din cadrul emisiunii 100% cu Robert Turcescu, prin care acesta a declarat cum ca nu poate sa se abtina de la a critica presedintii aflati la putere, indiferent de masurile pe care acestia le iau. Odata ce respectivii nu mai sunt la putere, Cristoiu simte brusc o simpatie fata de ei si se imblanzeste. A dat exemplul lui Constantinescu, pe care l-a "injurat" in timpul mandatului, dupa care s-a dus la acesta acasa si a mancat prajitura. Similar s-ar parea ca se desfasoara lucrurile si in relatia Cristoiu-Basescu, care are o evolutie pozitiva de cand "restul presei" il injura pe presedinte.

Trist. Daca "tatal jurnalismului roman", cum l-a numit Robert Turcescu, declara raspicat ca el nu poate fi impartial, ci critica presedintele la putere indiferent de ce face acesta si se face prieten cu el dupa ce nu mai e la putere, jurnalismul din tara noastra are un "fondator" neprofesionist.

1 comment:

  1. Mie mi s-au parut toate explicatiile date de Cristoiu extraordinar de fragile. Ca un batranel caruia ii sta mai bine citind povesti la copii decat dandu-si cu parerea in mod neavizat despre diferite doamne in sprijinul carora, cu putina creativitate, se pot aduce argumente si mai bune de atat.

    ReplyDelete