Sunday, June 28, 2009

My Two Cent on the Mark Sanford Case

Tocmai am urmarit declaratia lui Mark Sanford pe site-ul NY Times, prin care acesta recunoaste ca a avut o legatura cu o argentinianca. Parerea mea: patetic. Nu legatura in sine, ci faptul ca a recunoscut. Sper ca Dl Guvernator a fost fortat si/sau amentintat sa faca publica relatia, fie de catre amanta fie de altcineva care stia despre relatie (Recunoaste tu, sau fac un scandal in presa si te acuz eu).

Daca recunoasterea asta vine nefortata, atunci este cel mai necugetat si egoist gest. In primul rand, e o prostie sa recunosti ca ai inselat. Faci rau multor persoane si este pur si simplu un gest egoist, ca sa te simti tu mai bine ca ai recunoscut. Daca intr-adevar singura suspiciune care plana asupra lui era ca a lipsit o saptamana in mod nejustificat, atunci a lasat prea usor presa in viata lui privata. Parerea mea.

Este de inteles ca dupa doua decade de casnicie sa mai vrei si altceva. Dar daca dupa ce ai purces la fapta te apuca remuscarile, pai e naspa rau. Ori duci treaba pana la capat, ori nu te mai apuci deloc si gata.

No comments:

Post a Comment