Tuesday, June 23, 2009

Pe cand si la noi...

o prima doamna de calibrul lui Michelle Obama? Intrebare intrebatoare. Insa chiar sunt curioasa care sunt atributiile primei doamne la noi, daca aceasta chiar are vreo una. Element de decor?
Ca Michelle se implica in politica (mai ales cea sociala) si este mult mai mult decat un simplu accesoriu pe bratul lui Barack a tot fost discutat de presa de cand acesta era candidat la prezidentiale.

Tocmai am urmarit un video (http://www.youtube.com/watch?v=7ZaBHgj6jYE&feature=featured) in care Michelle indeamna populatia americana sa se implice in munca de voluntariat pentru a facilita depasirea crizei economice si a ajuta segmentele de populatie cele mai afectate, si anume saracii. Lucruri atat de simple, insa eficiente, spuse de o fata frumoasa si inteligenta au o anumita rezonanta in electorat. Daca 10% din cei care o urmaresc fac ceea ce spune ea, economia SUA va avea de castigat.

Oare la noi pe cand asemenea interventii? In mod sigur nu atata timp cat promovam fiinte care nu pot vorbi si gandi concomitent (read: EBA).

No comments:

Post a Comment